Nova Edició: Premi Joves per Terrassa

L’edició del 2017 ja ha finalitzat, deixem aquesta informació com a mostra

“En reconeixement a les millors accions i projectes solidaris realitzats per grups de joves”

nou-logo-joves-x-terrassa-02Rotary Club de Terrassa vol destacar la importància que té el Premi Joves per Terrassa a la nostra ciutat, ja que és un del premis més importants que es dona a entitats que treballen en accions solidàries, des de la perspectiva de donar ajut i suport als projectes de joves compromesos en finalitats socials.

Formulari per Participar:

Aquí podeu complimentar el formulari de participació.

Àrees en que es pot participar:

Els projectes poden adreçar-se a aspectes de civisme; tasques d’atenció a la gent gran, als infants, malalts, discapacitats i drogodependents; formació i orientació dels infants i joves, treball en centres d’esplai, escoltisme o esport; millora d’aspectes del medi ambient; integració socials d’immigrants o de persones en risc d’exclusió social, etc.

Es valorarà especialment les tasques de caire solidari i en les que predomini el servei i l’altruisme desinteressat vers als més necessitats.

Organitzador del Premi:

El Rotary Club de Terrassa està format per homes i dones de Terrassa i la seva comarca que, a part de participar en les activitats de Rotary Internacional, treballen pel benestar, la solidaritat i la millora de la qualitat de vida dels ciutadans a casa nostra.

El Club forma part de Rotary International, una organització internacional que té com a finalitat promoure el servei de l’amistat, fomentar les normes ètiques en el treball i contribuir a desenvolupar la pau i la bona voluntat al món. És una associació de més d’un milió dues-centes mil persones que, agrupades en prop de 32.000 clubs, compleixen una missió de servei al proïsme en més de 200 països.

Jurat:

El jurat esta constituït per els membres de la Junta Directiva del Rotary Club de Terrassa.

Bases del Premi:

 1. Es poden presentar equips formats per joves d’entre 18 a 35 anys, que desenvolupin les seves activitats principalment a Terrassa o en el seu entorn: Viladecavalls, Matadepera, Ullastrell, Rellinars, Les Fonts de Terrassa i Vacarisses.
 2. Els candidats han de ser presentats per alguna entitat acadèmica, cultural, religiosa, de lleure o cívica, a través d’un escrit descriptiu del currículum i mèrits dels joves o col·lectius proposats.
 3. Les propostes s’han d’enviar mitjançant un formulari que hi ha a l’adreça: http://www.rotaryterrassa.wordpress.com/premijoves fins el dia 15 de juny de 2017.
 4. Els candidats poden adjuntar via mail els mèrits que consideren que reuneix la seva candidatura alhora que poden incloure la documentació que considerin oportuna.
 5. Als tres finalistes de la convocatòria se’ls pot demanar que presentin una memòria més exhaustiva del projecte.
 6. El veredicte del jurat és inapel·lable i es farà públic en el transcurs d’un acte públic en que s’atorga la concessió formal del premi, que és d’un import màxim de tres mil euros, excepcionalment divisible en més d’un projecte.
 7. L’entitat guanyadora ha de justificar que l’import del Premi es dedica al projecte presentat, mitjançant el lliurament d’un informe de seguiment on s’expliqui on i com s’han destinat els diners i, en cas de ser necessari, ha de lliurar còpia dels comprovants de les despeses que s’hagin cobert amb els diners del premi.
 8. El jurat pot decidir sobre qualsevol qüestió no prevista en aquestes bases, les quals es pressuposen acceptades per tots aquells que participen en la convocatòria.

nou-logo-joves-x-terrassa-01

RELACIÓ DELS ANTERIORS PREMIATS EN EL PREMI “JOVES PER TERRASSA”

PREMI I edició

 • Un raig d’amistat del Grup Joves de la Creu Roja de Terrassa

PREMI II edició

 • Òptics per Bòsnia

PREMI III edició

 • Fundació Busquets

PREMI IV edició

 • Grup de voluntaris ANTAR

PREMI V edició

 • desert

PREMI VI edició

 • Centre d’esplai els globus

PREMI VII edició

 • Grup de Colònies de Can Anglada, per la integració dels immigrants

PREMI VIII edició

 • Grup @collim, pel projecte adreçat a tots aquells joves inmigrants que s’incorporen al nou sistema educatiu i facilitar l’aprenentage en noves tecnologies d’introducció a les eines bàsiques en informàtica.

PREMI IX edició

 • Cáritas Diocesana de la Ciutat, pel projecte “Aula  Estudi  La  Cogullada”.

PREMI X edició

 • Esplai la Llar Sagrada Família de la Parròquia Sagrada Família i Cau Sant Pau de la Parròquia de Sant Pau, de la nostra ciutat, pel projecte “Millores materials pel funcionament de l’esplai”.

PREMI XI edició

 • Grup de Colònies de Can Anglada, que va dedicar l’import a renovar el local on du a terme les seves accions socials i culturals.

PREMI XII edició

 • “Grup d’animació als infants hospitalitzats a l’Hospital de Terrassa” organització que pertany a la Creu Roja de Terrassa.
 • “Grup de Joves de la Moguda Salesiana”.

PREMI XIII edició

 • “ Grup Foment del Voluntariat, del Centre Diari Can Palet”.

PREMI XIV edició

 • Grup de Joves de la Unida de l’Església Evangèlica Unida de Terrassa”.
 • “Joves actius de Iniciatives sòcioculturals – C. Esplai Guadalhorce”.
PREMI XV edició
 • Centre d’esplai els globus

PREMI XVI edició + Premi Joves per l’Esport

 • Centre Grup de Joves de La Fàbrica de Can Tusell.
 • Grup Jove de l’associació de veïns Grups de Montserrat.

PREMI XVII edició

 • Grup Tu Tries.

PREMI XVIII edició

 • Centre d’Esplai Tremola.

PREMI XIX edició

 • Brigada La Fàbrica de Can Tusell.

PREMI XX edició

 • ALBA Jove.
 • Centre de Lleure Tu Tries.
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s